ELENA UDREA a dat cartile pe fata, dupa ce toata lumea s-a intrebat ce s-a intamplat la nunta lui HONORIUS PRIGOANA: "Haideti sa..."

Sursa: Cancan
Marti, 25 Octombrie 2016, ora 09:11
333 citiri
Acolo, ea a indeplinit rolul de nasa, insa toata lumea s-a intrebat cum a fost posibil acest lucru, din moment ce nu este casatorita. Cea care a elucidat acest "mister" a fost chiar Elena Udrea, care a scris urmatoarele pe contul ei de pe o retea sociala:

"Un eveniment unic in viata unor tineri, cununia religioasa, a devenit subiect de speculatii pentru toti neavenitii, in cazul lui Honorius si Corina Prigoana. In loc sa fie apreciata dorinta lor de a se cununa si in fata lui Dumnezeu, in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.