Episodul incredibil in care telefonul Printului a ajuns la un pensionar! Ce a putut sa auda sotia batranului in miez de noapte!

Sursa: Cancan
Joi, 13 Noiembrie 2014, ora 03:57
156 citiri
Ioan Sdrobis era sa dea de belea din cauza lui Adrian Cristea. Cum au ajuns iubitele "Printului" sa-l sune noaptea pe antrenorul in varsta de 68 de ani si ce legatura are "Parintele" cu Bianca Dragusanu!
Unul dintre cei mai longevivi antrenori din fotbalul romanesc povesteste ce probleme a avut cu unul dintre cei mai controversati fotbalisti din Liga 1. Personajele sunt Ioan Sdrobis si Adrian Cristea, doi oameni care nu au lucrat niciodata impreuna, insa au avut de impartit unele lucruri. Mai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.