EXCLUSIV/ A exilat-o in Spania ca la sanatoriu! MM a facut o intelegere discreta cu iubitul fiicei lui pentru a o tine departe de umilinte si dezmat!

Sursa: Libertatea
Luni, 11 Aprilie 2016, ora 23:30
38 citiri
Cat timp Meme Stoica a fost incarcerat, Teodora Stoica, unica lui fiica, a avut o perioada in care nici macar familia nu o mai recunostea, ajungand sa faca parte din anturaje dubioase si sa devina tinta mistourilor. Desi in ultima vreme a incercat sa stea departe de ochii carcotasilor, Teodora nu a scapat de injuraturi si critici. Imediat ce MM Stoica a intrat la inchisoare, fiica lui a scapat de sub control. S-a despartit de iubitul ei de atunci, Marius, fiul cel mic al lui Vasile Turcu, si a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.