EXCLUSIV/ A incasat marele premiu la "Dansez pentru tine" si revine! El este cel mai neasteptat concurent de la "Uite cine danseaza"

Sursa: Libertatea
Luni, 20 Februarie 2017, ora 20:37
53 citiri
Actorul Octavian Strunila, la Uite cine danseaza. Acesta se afla deja la a doua participare la un show de acest gen, dupa ce in 2010 a castigat premiul de 60.000 de euro la Dansez pentru tine, tot la PRO TV. Actorul Octavian Strunila a intrat si el in galeria vedetelor care vor incepe primavara in ringul de dans. Spre deosebire de rivalii lui, Strunila nu se afla la prima experienta de acest fel, ba mai mult, a si castigat o editie a megacompetitiei "Dansez pentru tine". Cea de-a zecea. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.