EXCLUSIV/Adevaruri nespuse despre IRIS. Sotia lui Nelu Dumitrescu iese pentru prima oara la atac: "Minculescu isi bate joc de tot!"

Sursa: Libertatea
Miercuri, 24 Ianuarie 2018, ora 12:02
94 citiri
Luni, dupa prima infatisare in fata instantei de judecata, in dosarul prin care Nelu Dumitrescu, cere "demisionarilor" din grupul al carui fondator este - in special lui Cristi Minculescu-, sa nu mai cante sub numele de Iris, care nu le apartine si de care s-au dezis, surprinzator, judecatorii au respins actiunea ca fiind neintemeiata.
Unul dintre oamenii care cunoaste toate dedesubturile din istoria formatiei, Georgiana Dumitrescu, de profesie avocat si sotia liderului Iris, regreta ca nu si-a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.