EXCLUSIV/ Claudiu Pitigoi a venit la priveghi, inca de la primele ore ale diminetii. Fostul voleibalist a fost in trecut operat pe cord si la coloana. Apropiatii se tem si pentru sotul Marinei Scupra!

Sursa: Libertatea
Marti, 01 August 2017, ora 05:44
251 citiri
Claudiu Pitigoi, sotul Marinei Scupra, nu-si revine de cand regretata artista a murit. Barbatul are la randu-i, o sanatate precara, avand probleme cu inima!
Marina Scupra a murit la dooar 49 de ani, dupa ce in luna aprilie a fost diagnosticata cu cancer. Artista a aflat abia atunci ca este bolnava si a ajuns la mai multe clinici de specialitate pentru a consulta parerea medicilor. A stat internata in mai multe spitale, iar familia sa nu s-a uitat la bani, in speranta ca va reusi sa-i ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.