EXCLUSIV | Cu cine s-a intalnit la Radisson femeia care a condus cel mai mare fond de pensii, amendat cu cea mai mare suma din istorie? Sefa de la NN, susoteli cu dusmanul Guvernului PSD! Adversarii directi ai lui Liviu Dragnea se repliaza?!

Sursa: Cancan
Sambata, 22 Aprilie 2017, ora 05:39
39 citiri
Raluca Tintoiu o tine din intalnire in intalnire! In afara de discutia pe care a avut-o cu angajatul NN, Raluca Tintoiu s-a intalnit la hotelul Radisson si cu... nimeni altul decat seful Raiffeisen Bank Romania, Steve van Groningen!
Cei doi au fost foarte joviali unul cu celalalt, si-au zambit in permanenta pe parcursul discutiei pe care au avut-o, iar la final s-au salutat foarte respectuos.
Boss-ul Raiffeisen Bank Romania a starnit o mare controversa la inceputul anului dupa ce a aparut la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.