EXCLUSIV/ Cum e ajutat fiul Marinei Scupra sa treaca mai usor peste pierderea mamei sale. Luat in grija de colegi si diriginta!

Sursa: Libertatea
Joi, 10 August 2017, ora 23:00
32 citiri
Moartea artistei, la doar 49 de ani, a produs o durere de nedescris in sanul familiei. Sotul acesteia si fiul Marinei Scupra nu pot inca accepta ca artista nu mai este langa ei.
La sfarsitul lunii iulie, o noua veste trista a zguduit lumea artistica.Citeste si...VIDEO/ Masurile luate de Politia Rutiera pentru minivacanta de Sfanta Maria: peste 10.000 de politisti si peste 340 de radareVIDEO EXCLUSIV/ Ce regim il asteapta pe Cristi Boureanu dupa eliberare. Trebuie sa recupereze lunile de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.