EXCLUSIV. E scandal mare cat Arcul de Triumf! Fiul milionarului Turcu s-a pus pe recuperat datoriile! De la cine cere 30 mii Euro... Surpriza!

Sursa: Cancan
Vineri, 08 Septembrie 2017, ora 05:45
36 citiri
Marius Turcu munceste pe branci pentru a salva afacerile ridicate de tatal sau, in special firma de constructii Romconstruct, care a avut, de-a lungul timpului, 45 de contracte cu statul. Compania s-a ocupat, de-a lungul timpului, de lucrarile la Arcul de Triumf, la Muzeul de Istorie, dar si la Opera Nationala din Bucuresti. Iar contractele au fost extinse si in alte zone din tara. (VEZI AICI: Fiul cel mic al lui Vasile Turcu e vizat direct! Breaking news: Parchetul a cerut confiscarea unor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.