EXCLUSIV/Gabriel Fatu acuza managerul unui teatru ca l-a furat. "Am platit din buzunar salariile actorilor, am primit in schimb bilete la ordin false"

Sursa: Libertatea
Marti, 13 Februarie 2018, ora 05:44
19 citiri
Scandalul de la Teatrul de pe Lipscani, cu sala inchisa dupa un contract defectuos si plin de tepe care a durat 5 ani, scoate la iveala probleme grave din functionarea institutiei culturale amintita. In exclusivitate pentu Libertatea, actorul Gabriel Fatu recunoaste ca a fost nevoit sa plateasca salariile actorilor din propriul buzunar si ca a primit bilete la ordine false.
Potrivit actorului, care a pus in scena si a jucat o serie de spectacole la Teatrul de pe Lipscani inca din 2014, furtul a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.