EXCLUSIV/ Johnny Depp si Alice Cooper au insistat sa cante in Romania, dar nu au declarat tot! Scopul secret al vizitei lor!

Sursa: Libertatea
Luni, 06 Iunie 2016, ora 05:45
62 citiri
Venirea superstarului cinematografiei mondiale Johnny Depp in Romania, in calitatea sa mai putin cunoscuta, de muzician, alaturi de rock icon-ul Alice Cooper si faimosul Joe Perry, chitaristul trupei Aerosmith, are un dublu scop. In afara concertului pe care il vor sustine diseara, la Romexpo, fara sa fie tocmiti de vreo organizatie romaneasca, starurile nu doar au vizitat si mancat la Castelului Bran, legendarul leagan al titulaturii lor muzicale, ci au si filmat in imprejurimile monumentului ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.