EXCLUSIV/ Maria Ciobanu si-a riscat viata pentru a-si implini o mare dorinta. Vrea sa sarbatoreasca aniversarea a 80 de ani in Romania!

Sursa: Libertatea
Vineri, 19 Mai 2017, ora 23:30
70 citiri
Marea artista Maria Ciobanu s-a reintors din Statele Unite in Romania, in ciuda avertismentelor medicilor, care, din cauza problemelor sale cardiace si respiratorii, i-au interzis sa mai zboare. Laudabil, "Ciocarlia" cantecului popular vrea sa celebreze implinirea a 80 de ani in tara sa de origine. Devenita cetatean al Statelor Unite, ca si sotul sau, Mircea Campeanu, si stabilita de ani buni in Los Angeles, California, Maria Ciobanu nu poate uita locul unde a fost aplaudata de multe generatii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.