EXCLUSIV. Oana Zavoranu a fost la un pas sa renunte la singurul ei atu de... dansatoare. S-a oferit sa-si scoata silicoanele!

Sursa: Libertatea
Marti, 14 Martie 2017, ora 23:30
54 citiri
Daca mai era cineva in Romania care sa creada ca Oana Zavoranu da pe afara de calitati de dansatoare, probabil ca dupa cele doua tentative de esuate de a impresiona la PRO TV, nu i-a mai ramas niciun fan. Iar daca mai era cineva care nu observase inca dotarile brunetei, cu siguranta, acum, oricine ar putea sa o identifice dupa... silicoane. Oana Zavoranu a impresionat la Uite cine danseaza! de la PRO TV. Dar nu prin calitatile ei de dansatoare, ci cu ajutorul decolteurilor ametitoare. Drept ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.