EXCLUSIV/ Oana Zavoranu si-a pus la adapost averea inainte sa devina sotia palestinianului Alex. S-au luat cu... contract!

Sursa: Libertatea
Vineri, 10 Iunie 2016, ora 23:37
98 citiri
Oana Zavoranu s-a casatorit, civil, joi, cu iubitul sau, Alex, dupa ce s-a asigurat ca nu va mai trece prin experientele neplacute din trecut. S-a razboit ani de zile cu mama sa, pentru a intra in posesia averii ce i se cuvenea, dupa ce a semnat un act imediat dupa decesul tatalui sau, fara a se gandi la consecinte. Apoi, a trecut printr-un divort dureros de fostul sot, Pepe, in care s-au aruncat multe cuvinte grele. Acum, cu milioane de euro in cont, si mult mai inteleapta si matura, Oana ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.