EXCLUSIV/ Petru Mircea, fostul sot al Madalinei Manole, s-a despartit de cantareata de muzica populara. Din nou, singur!

Sursa: Libertatea
Sambata, 18 Iunie 2016, ora 05:43
194 citiri
Petru Mircea s-a iubit-o atat de mult pe Madalina Manole, incat nu-si poate reveni nici dupa moartea sa! La sase ani de la tragica disparitie a celei ce i-a fost sotie si pe care a iubit-o nespus, Madalina Manole, Petru Mircea nu-si poate gasi un fagas nou in viata. Prima relatie sentimentala de la moartea artistei, ce i-a fost mai mult decat sotie, s-a topit din pricina respectului si iubirii careia Petru i-o poarta inca Madalinei. Dupa un an de relatie asumata, Petru Mircea s-a despartit de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.