EXCLUSIV/ Stela Popescu amana sa se urce pe cantar, dupa ce a avut toata familia acasa. "Toata saptamana am avut banchet"

Sursa: Libertatea
Marti, 25 Aprilie 2017, ora 23:30
52 citiri
Stela Popescu nu obisnuieste sa manance prea mult, dar de data aceasta a pierdut masura. Actrita a dezvaluit pentru care sa se urce pe cantar. Se intampla destul de rar ca Stela Popescu sa aiba stransa, laolalta, toata familia. Asta pentru ca atat fiica vitrega a actritei, Doina Maximiliam, cat si nepoata sa, Stanca Radu, lucreaza tot in domeniul cinematografic, iar ultima nu locuieste in Romania. Fericita insa ca acest lucru s-a intamplat, Stela Popescu nu a mai tinut cont de nimic. A facut ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.