Familia trebuie sa se roage pentru ea! Unde a ajuns sufletul Marioarei Zavoranu, dupa ce a fost inhumata de trei preoti raspopiti!

Sursa: Cancan
Miercuri, 22 Aprilie 2015, ora 16:44
37 citiri
Verdict socant in cazul inmormantarii Marioarei Zavoranu! Mama Oanei n-a beneficiat de o slujba crestineasca, toti cei trei preoti de la capataiul ei fiind raspopiti si neavand dreptul ca oficieze acest tip de ceremonie.

Inmormantarea Marioarei Zavoranu a atras dupa sine, pe langa lacrimi, durere si un spectacol grotesc, o problema destul de grava, cu care se pot confrunta multi crestini, din necunostinta de cauza. In cursul zilei de ieri a explodat informatia potrivit careia funeraliile mamei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.