Fiii lui Sammy Ofer au "partajat" ca la LOTO o avere COLOSALA. Au tras la sorti mostenirea de 12 miliarde $ a magnatului nascut la Galati!

Sursa: Cancan
Sambata, 07 Ianuarie 2017, ora 06:14
110 citiri
Miliardarul Sammy Ofer si familia sa au fost cei mai bogati oameni din Israel iar la moartea magnatului, cele peste 12 miliarde de dolari au fost impartite intre cei doi fii ai acestuia, Idan si Eyal. Omul de afaceri a fost profund legat de Romania, pentru ca are origini in tara noastra, fiind nascut la Galati. La decesul acestuia, in 2011, nu a existat un razboi pe avere, ci aceasta s-a tras...la sorti. Fiecare dintre frati nu a stiut cu ce se alege, dar avocatii tatalui lor au fost atenti ca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.