Filmari din "recidiva" denuntatorilor din dosarul "Microsoft" si "ANRP"! Cum si-a dat mana pe sub masa "Stelu" si cu Pescariu!

Sursa: Cancan
Miercuri, 25 Martie 2015, ora 10:05
75 citiri
Directia Nationala Anticoruptie ar fi geloasa pe asemenea imagini. Denuntatorii cap de afis in cele mai mari dosare de coruptie vazute vreodata in Romania "si-au dat mana pe sub masa", iar paparazii au fost de fata cand s-a intamplat.
Nu trece zi fara ca cei de la DNA sa nu ceara arestarea unor nume care au ajuns deja sinonime cu opulenta si aici ne referim la Dorin Cocos, la Elena Udrea, Radu Mazare sau Mircea Basescu. Dupa ce a fost pusa in discutie legea care ofera scaderi drastice de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Citeste mai multe despre: Gheorghe Stefan stelu denuntatori dna elena udrea dinu pescariu dorin cocos inchisoare stelu denunt dosarul Microsoft arestati anrp alina bica dicot arestati