Fiul unui miliardar, disperat sa-si convinga iubita sa nu mai plece din Romania! Vezi aici la ce tertipuri a apelat Marius Turcu!

Sursa: Cancan
Luni, 02 Martie 2015, ora 17:20
41 citiri
A prezentat-o familiei, i-a oferit cadouri scumpe, a crezut-o atunci cand i-a spus ca sederea ei in Dubai se datoreaza scolii de televiziune si i-a aratat dragostea, insa nu a reusit inca sa o convinga ca s-a transformat intr-un barbat fidel.

Fiul cel mic al lui Vasile Turcu se arata extrem de indragostit de fosta asistenta TV, Rodica Miron, si incearca sa faca orice pentru a o convinge ca sentimentele lui sunt sincere. Dupa ce a dus-o in vacante, i-a facut cadouri scumpe si, in plus, a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.