Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu, in lupta cu kilogramele. Cat au slabit cei doi. "Pe bune?! Cine e grasul acum?"

Sursa: Libertatea
Luni, 21 August 2017, ora 11:06
329 citiri
Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu, in lupta cu kilogramele. Transformarea celor doi este vizibila, dupa ce au urmat dieta stricta, insa, se tachineaza in continuare.
Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu au slabit mult in ultima perioada. Catalin Scarlatescu a postat pe contul de socializare o imagine cu el si Florin Dumitrescu. "Ce vrei, ma? Sunt mai slab ca tine!" a scris Catalin Scarlatescu.Citeste si...Perchezitii la sediul Guvernului din Republica MoldovaEXCLUSIV | Silvia de la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.