Fosta amanta a afaceristului Ionel Onofras face dezvaluiri absolut socante! Obsesia ascunsa a fostului primar al Iasului: "La 55 de ani el are in minte sa fotografieze pustoaice de 15-16 ani goale, organizeaza orgii sexuale"

Sursa: Cancan
Joi, 02 August 2012, ora 11:41
254 citiri
Un fost primar al Iasului, Bebe Onofras, este acuzat de fosta amanta ca organizeaza orgii sexuale si ca adora sa faca fotografii nud persoanelor de sex masculin, preferatele sale fiind minore.

Omul de afaceri Ionel Onofras, poreclit Bebe, a ocupat functia de primar al Iasului imediat dupa 1989. In 2008, el a inceput o relatie extraconjugala care a durat mai bine de sase ani cu secretara, o bucuresteanca de 19 ani la vremea respectiva. Cand amanta a ramas gravida, cei doi s-au despartit. Acum, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.