FOTO EXCLUSIV/"Aievea" la Sala Palatului. Surorile Andrei au facut la concert galerie ca la fotbal, parintii au lacrimat!

Sursa: Libertatea
Vineri, 23 Februarie 2018, ora 22:03
71 citiri
Evenimentul monden al weekend-ului este, fara doar si poate, concertul Andrei de la Sala Palatului.Pregatit in amanunt, cu zeci de ore de repetitii, cu tinute spectaculoase si invitati, show-ul a debutat in forta, vineri seara, exact la ora 20.00.
De la marele eveniment nu aveau cum sa lipseasca sotul artistei, Catalin Maruta, si nici surorile acesteia mai mari, Aura si Diana. Instalate in primele randuri, cele doua erau extrem de emotionate inaintea concertului. "N-am fost la nicio repetitie, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.