FOTO/ Gestul emotionant facut de Adi Mutu pentru fiul sau, Tiago. Ce tatuaj si-a facut pe brat. Toate desenele de pe corpul "Briliantului"

Sursa: Libertatea
Miercuri, 01 Noiembrie 2017, ora 20:58
136 citiri
Adi Mutu a devenit tata pentru a patra oara in vara acestui an. Actuala lui sotie, Sandra, i-a daruit fostului fotbalist un baietel, care a primit numele Tiago. Mutu a facut un gest emotionant pentru fiul sau si si-a facut un tatuaj cu o semnificatie speciala.

Adrian Mutu si-a tatuat pe brat numele lui Tiago si data de nastere a micutului. Micutul s-a nascut pe 14 aprilie, la ora 7.44.
Citeste si...EXCLUSIV/Rockerul cu palat are o colectie unicat.... de ciocate. Adrian Sarmasan si cizmele lui ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.