FOTO / Presa din Romania, in doliu! Un jurnalist cunoscut, spulberat de o masina: "Doi copii minunati si o splendida sotie raman sa-i planga trecerea..."

Sursa: Cancan
Miercuri, 25 Octombrie 2017, ora 12:11
40 citiri
Jurnalistul Gruia Andronic si-a pierdut viata aseara, dupa ce a fost implicat intr-un accident pe strada Buzesti din Brasov. El a incercat sa traverseze neregulamentar strada si a fost lovit in plin de un sofer care nu a mai putut face nimic ca sa evite impactul. Lovitura i-a fost fatala barbatului care era casatorit si avea doi copii.

Rudele, prietenii si colegii sunt in stare de soc, iar pe retelele de socializare au aparut comentarii in memoria lui Gruia Andronic, unul dintre cei mai buni ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.