Imagini cu iubita lui insarcinata! Cum arata femeia care il face fericit pe unul dintre cei mai cunoscuti artisti de la noi!

Sursa: Cancan
Marti, 21 Octombrie 2014, ora 13:39
104 citiri
Marius Mihalache va deveni din nou tata. Paparazzii CANCAN.ro l-au filmat pe tambalist alaturi de iubita sa, cea care este insarcinata. Cei doi si fiul artistului au mers la o biserica din Capitala si s-au rugat timp de cateva zeci de minute.

Indragostit de tambal de la 4 ani, instrument la care a facut cariera, Marius Mihalache nu a avut acelasi succes si in amor. Daca in muzica tambalistul a castigat nenumarate premii, a umplut sali si a semnat coloana sonora pentru mai multe filme, in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.