INTERVIU EXCLUSIV/ Mihai Margineanu le-a pregatit o megasupriza colegilor de platou! Naveta cu avionul in Las Fierbinti!

Sursa: Libertatea
Luni, 18 Aprilie 2016, ora 05:46
119 citiri
Margineanu implineste 10 ani de cand, la 36 de ani, a hotarat sa-si schimbe radical viata. A lasat ingineria si firma de import de materiale de constructii in favoarea chitarei si si-a incercat norocul lansand piese spalate din folclorul vechilor mahalale. Apoi a devenit pilot, si-a achizitionat un avion si a devenit cunoscut intregii tari intruchipandu-l pe cleptomanul Ardiles din "Las Fierbinti". Cel care ne-a facut cunostinta cu simpaticele personaje din piesele sale -"Gore din Chitila", ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.