"Iubesc doi barbati in acelasi timp: si pe sot, si pe amant! Ce ar trebui sa fac?" Adevarul nebanuit despre femeile infidele!

Sursa: Cancan
Marti, 24 Februarie 2015, ora 19:35
132 citiri
"Din pat in pat" este rubrica fara perdea, despre sex, ce raspunde tuturor dilemelor cititorilor CANCAN.ro. Psihologul Jaqueline a acceptat sa stea de vorba si sa ofere sfaturi in legatura cu cele mai intime probleme, gasind rezolvare pentru fiecare.

Cititorii CANCAN.ro sunt invitati sa stea de vorba cu Jacqueline atat in ceea ce priveste problemele personale, cat si pe cele de cuplu, sexul fiind inca un subiect tabu, in Romania. Desi multi prefera sa-si rezolve singuri dilemele, este de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.