Jamie Campbell Bower, actorul din Twilight si Harry Potter, la Electric Castle. "Sunt atras de partea intunecata a vietii, savurez povestile cu vampiri, povestile horror"

Sursa: Libertatea
Duminica, 16 Iulie 2017, ora 15:00
77 citiri
Jamie Campbell Bower, solistul trupei Counterfeit, pe scena Electric Castle. Fanii "Twilight Saga" si "Harry Potter", care au ajuns anul acesta la Electric Castle au avut parte de surpriza vietii lor. L-au putut vedea, in a treia zi de festival, in carne si oase, chiar pe Jamie Campbell Bower, care l-a interpretat pe "Caius" in "The Twilight Saga: Breaking Dawn / Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I (2011) si pe "Gellert Grindelwald" in "Harry Potter and the Deathly Hallows / Harry Potter si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.