JOHNNY DEPP si-a sarbatorit ziua de nastere pe scena din Romania! ASTA a fost surpriza cu care s-a trezit din partea rockerilor legendari de la "Hollywood Vampires"

Sursa: Cancan
Marti, 07 Iunie 2016, ora 18:11
134 citiri
Timp de mai bine de o ora si jumatate, trupa americana "Hollywood Vampires" a sustinut un concert care i-a tinut in priza pe toti cei prezenti in parcarea de la Romexpo, din Capitala. Dupa un concert care a inceput si s-a incheiat cu focuri de artificii, cei din formatia condusa de catre rockerul legendar Alice Cooper au dorit sa ii faca o surpriza actorului Johnny Depp. Cum ziua sa de nastere va fi pe 9 iunie, atunci cand va implini 52 de ani, cei de la "Hollywood Vampires" au dorit sa isi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.