La ce solutii s-a ajuns! Are doar 10 ani, dar a speriat un cartier intreg! Fiul lui Nicolae Guta, "arestat" la reeducare!

Sursa: Cancan
Miercuri, 28 Ianuarie 2015, ora 05:42
92 citiri
Pentru ca bataia pe care i-a administrat-o lui Beyonce de Romania s-a petrecut sub ochii fiului sau, Alberto, in varsta de zece ani, Narcisa a trebuit sa dea explicatii la Protectia Copilui. Mai apoi, baiatul a fost supus unor masuri de urgenta.
In luna octombrie, intr-un moment de furie, Narcisa a intrat prin efractie in casa in care Beyonce de Romania locuia in acea perioada cu Nicolae Guta. Ea i-a aplicat blondinei o bataie sora cu moartea, iar totul s-a petrecut sub ochii lui Alberto, fiul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Citeste mai multe despre: Narcisa Narcisa Nicolae Guta Narcisa fiu psiholog Nicolae Guta Alberto reeducare