Loredana Groza si-a expus sanii in cea mai decoltata rochie. Au fost socati cand au vazut imaginea. "Anumite lucruri devin vulgare"

Sursa: Libertatea
Duminica, 20 Octombrie 2019, ora 11:51
111 citiri
Zilele trecute, cantareata a intretinut atmosfera in cadrul unui eveniment caritabil organizat la un hotel din Capitala, "Gala din inima pentru viitor".
Loredana a ales o rochie de gala neagra, lunga si sclipicioasa. Decolteul indraznet a atras atentia tuturor, multi dintre fanii acesteia, de pe contul de socializare, considerand ca este prea vulgar.
Loredana a publicat imaginile pe retelele de socializare, unde parerile au fost impartite. "Confident is sexy (Increderea e sexy)" a mai scris ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.