Lovitura de teatru. Decizia luata de Piturca in cazul celui mai sonor proces de paternitate! I-a bagat copilul pe gat sotiei!

Sursa: Cancan
Sambata, 05 Decembrie 2015, ora 22:59
156 citiri
Victor Piturca (59 de ani) are o relatie foarte apropiata cu fiul lui, Edan (7 ani), iar de cand l-a recunoscut si in acte, fostul selectioner este de nedespartit de micut, care, culmea!, ii seamana leit. Anul acesta, cei doi fac primul Craciun impreuna.

CANCAN.ro a aflat de la Vica Blochina ca micutul Edan petrece sarbatorile de iarna cu tatal sau, Victor Piturca, care il va lua pe baiat la el acasa, chiar in sanul familiei lui. Mai mult, fostul selectioner al Nationalei va sta la masa cu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.