Lovitura de teatru: masuri de o "duritate extrema" luate ca cel mic a aparut prin Dorobanti cu masini de 1 milion de euro! EXCLUSIV Ce a putut sa-i faca ieri multimilionarul General SRI fiului sau.....de necrezut!

Sursa: Cancan
Joi, 20 Aprilie 2017, ora 05:49
60 citiri
Nu stim daca Mihnea, care conduce masini de un milion de euro, si-a suparat cu ceva tatal, iar acesta i-a luat bolidul. Dar asta reiese din imagini. Chiar daca ar fi asa, juniorul nu are deloc motive de suparare, si asta pentru ca are balta peste. Sau garajul, ca sa fim mai exacti, avand in vedere ca pustiul de 23 de ani se lauda pe retelele de socializare cu alte patru masini. Bolizi adevarati, nu gluma: un Ferrari FF de 320.000 de euro, un BMW X 5 M E 700 de 200.000 de euro, un Porsche ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.