Mesajul pe care un fost profesor l-a lasat pe pagina de Facebook a CATALINEI a reusit sa lase pe toata lumea cu lacrimi in ochi: "In timp mi-am dat seama ca.."

Sursa: Cancan
Duminica, 02 Iulie 2017, ora 12:11
49 citiri
Toata lumea a fost impresionata de tragedia care s-a abatut asupra Catalinei a lui George, cu doar cateva zile in urma. George ar fi adormit la volan, intrand pe contrasens in coliziune cu un alt automoblil. Barbatul a scapat cu viata, insa sotia lui a decedat, iar eforturile supraomenesti depuse de medici, in incercarea de a-i salva macar bebelusul, au esuat.

Toti cei care au cunoscut-o pe Catalina au fost profund marcat de evenimentul sumbru, iar multi dintre apropiati i-au lasat acesteia ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.