Mihai Onila i-a facut sotiei o declaratie de dragoste emotionanta: "Femeia cu care voi forma o familie si in viata viitoare"

Sursa: Libertatea
Luni, 20 Februarie 2017, ora 20:35
20 citiri
Mihai Onila i-a facut sotiei o declaratie de dragoste, pe contul de socializare, alaturi de care a atasat mai multe imagini cu cea pe care o iubeste de aproape 10 ani. Mihai Onila i-a facut sotiei o declaratie de dragoste la trei luni de la moartea fetitei lor. "Ea este Adriana Onila, cea care ma face fericit si cea cu care voi forma o familie si in viata viitoare! Te iubesc, jumatatea mea!", a scris Mihai Onila pe contul de socializare. Prietenii virtuali au fost cuceriti de cuvintele frumoase. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.