Miriam, jurnalista bolnava de cancer, tratata in ultimul hal in spitalul din Germania. Imagini socante cu fosta prezentatoare tv

Sursa: Libertatea
Duminica, 11 Februarie 2018, ora 18:02
39 citiri
Miriam, jurnalista bolnava de cancer, tratata in ultimul hal in spitalul din Germania. Fosta prezentatoare tv a postat pe contul de socializare mai multe imagini in care apare dormind pe scaunele din spital, acolo unde a mers sa se trateze.
Fotografiile cu Eugenia Soare au creat o adevarata revolta in mediul virtuali. Cei care o cunosc au incurajat-o si i-au urat multa sanatate.

Jurnalista a postat pe pagina sa de Facebook imaginile, lasand un mesaj dureros, prin care se resemneaza de ceea ce ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.