N-a divortat, insa vrea sa se insoare cu alta! Ce actor celebru de la noi a aflat ca are un copil si o ia pe mama lui de nevasta

Sursa: Cancan
Vineri, 23 Ianuarie 2015, ora 22:30
90 citiri
Nebanuite sunt caile Domnului! In urma cu cateva luni, plangea la TV dupa fosta lui sotie, acum, un barbat celebru de la noi isi reface viata alaturi de alta femeie. Relatia nu este noua, din contra, cei doi par sa aiba si un copil.

A treia oara s-ar putea sa fie cu noroc pentru Costin Marculescu si noua lui iubita! De fapt, vechea! De fapt... Stati sa vedeti care este de fapt firul povestii!

In urma cu 12 ani, Costin si Samira au avut o relatie de dragoste, care s-a incheiat brusc. Dupa 5 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.