NAOMY a vrut la X FACTOR, dar CONDITIILE DE "DIVA" I-AU VENIT DE HAC! Care sunt adevaratele motive pentru care nu o veti vedea in SHOW?

Sursa: Libertatea
Joi, 10 Iulie 2014, ora 11:56
60 citiri
Dornic sa-si continue ascensiunea in plan muzical dupa ce a ajuns in finala selectiei nationale a Eurovision, transsexualul Naomy, adica Florin Moldovan pe numele sau adevarat, a pus ochii pe noul sezon al show-ului X Factor, ce va fi difuzat din toamna de Antena 1.

Naomy Artistul, stabilit de mai bine de doi ani in Elvetia, a luat legatura cu organizatorii si le-a transmis ca isi doreste sa participe la noul sezon in calitate de concurent. Si daca s-ar fi oprit aici, era perfect. Naomy ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.