Nenorocire in familia logodnicului mort al Laurei Stoica! Ce s-a intamplat cu parintii barbatului cu care solista era insarcinata!

Sursa: Cancan
Miercuri, 29 Octombrie 2014, ora 00:20
61 citiri
Au trecut opt ani de la moartea Laurei Stoica si a iubitului ei, Cristi Margeanu. In tot acest timp, familia acestuia s-a decimat, iar mama muzicianului isi traieste acum batranete singura si bolnava si duce un trai mai mult decat modest.

La inceputul anului 2006, Laura Stoica anunta ca este insarcinata si ca traieste cea mai frumoasa perioada din viata ei, alaturi de logodnicul sau, muzicianul Cristi Margeanu. Artista visa sa imbrace rochia alba de mireasa si sa isi tina copilul in brate, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.