Nici duhonvicului nu i-a recunoscut asta despre trecutul ei! Cum incearca Bianca sa-si spele "pacatele": "Am avut barbati..."

Sursa: Cancan
Vineri, 24 Aprilie 2015, ora 05:39
83 citiri
In doar un an, Bianca s-a schimbat si s-a maturizat cat altii in sapte. Total lipsita de ranchiuna si indiferenta la rautatile celor din jur, vedeta a lucrat mult la psihicul sau si a facut confesiuni care i-au lasat masca inclusiv pe apropiati.
Dupa o lunga perioada in care tumultul a fost la loc de cinste, Bianca Dragusanu a ajuns la concluzia ca cel mai bine ar fi sa lase la voia destinului relatia ei cu Victor Slav, vedeta acceptand ca amandoi sunt firi conflictuale si ca, inevitabil, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Citeste mai multe despre: Bianca Dragusanu barbati Bianca pacate