Nici vorba sa renunte la ea! Guta vrea sa fie sigur ca fetita lui e pe maini bune! "Nu vreau s-ajunga o femeie usoara ca mama ei!"

Sursa: Cancan
Joi, 02 Aprilie 2015, ora 12:34
131 citiri
Razboiul dintre Nicolae Guta si Beyonce de Romania de abia acum incepe. Manelistul are de gand sa se lupte pana in panzele albe pentru fiica sa si se teme ca fetita sa primeasca un exemplu negativ din partea mamei sale.

S-au iubit timp de un an si jumatate, iar din relatia lor s-a nascut o fetita, Anais, astazi in varsta de noua luni. Intre timp, Necolae Guta si Beyonce de Romania s-au despartit cu scandal, iar acum se tarasc unul pe celalalt prin tribunale. In timp ce Madalina vrea sa detina ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.