Nimeni n-a stiut cum arata "palatul" milionarului, insa acum are acces toata lumea. Cat te costa sa dormi in patul lui Sorin Ovidiu Vintu din strada Paris!

Sursa: Cancan
Luni, 24 Aprilie 2017, ora 05:39
32 citiri
Sorin Ovidiu Vintu a locuit, timp de mai multi ani, intr-o vila de lux din Centrul Capitalei. A parasit, insa, impunatorul imobil de pe Strada Paris in 2012 si s-a stabilit in Otopeni, unde detine un domeniu impresionant. Probabil a dorit, sa scape, de agitatia din Bucuresti.
Au existat zvonuri conform carora imobilul din buricul Capitalei i-ar apartine, motiv pentru care l-ar fi si scos la inchiriat pentru a face rost de bani. Lucru negat, insa, de omul de afaceri. "N-aveam cum sa inchiriez ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.