Noi detalii ies la iveala despre viata intima a familiei Maleon! Omul de suflet al profesorului face dezvaluiri uluitoare: "Erau dispusi sa mearga pe acest drum..."

Sursa: Cancan
Duminica, 31 Decembrie 2017, ora 12:11
48 citiri
Detaliile oferite de Cristian Ploscaru ar putea explica decizia radicala pe care au luat-o Anda si Bogdan Maleon. Viata familiei care a indoliat lumea academica a fost in atentia intregii tari, in ultimele zile. Prietenii nu-si pot explica cele intamplate si cred cu tarie ca nimic nu l-ar fi putut convinge pe Bogdan Maleon sa recurga la un asemenea gest. A luat nastere o noua ipoteza.

Tragedia care a avut loc in prima zi de Craciun in Iasi, atunci cand sotii Maleon au fost gasiti morti in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.