Nu e banc... Unde l-am filmat pe BRoMania la 1.30 noaptea! Are 1 MILION de urmatori pe Fb, dar acolo credea ca e... singur! Ei bine, nu!

Sursa: Cancan
Duminica, 04 Decembrie 2016, ora 06:11
14 citiri
Insa, chiar si un comediant de succes are momentele lui cand... cedeaza ispitei! Daca mai este vorba si despre una cu de toate, atunci il intelegem perfect pe BRomania, pentru ca a dat iama in toiul noptii intr-o saormerie, unde a stat cuminte la coada, fara sa profite in vreun fel de faptul ca este o vedeta, pentru a pune mana pe o delicatesa "vinovata". Desi sosise cu masina, Matei Dima nu a mai avut rabdare sa ajunga acasa, savurand preparatul culinar chiar langa automobil, neuitand insa de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.