Nu l-au uitat nici la un an si la jumatate de la deces! Vezi ce au facut Romanita Iovan si fiul ei in aceasta dimineata!

Sursa: Cancan
Duminica, 12 Aprilie 2015, ora 13:16
31 citiri
A trecut un an si patru luni de la moartea lui Adrian Iovan, insa fiul sau nu l-a uitat. In aceasta dimineata, Romanita Iovan si Albert au pers la mormantul pilotului pentru a duce flori si lumina.

Traditia din batrani spune ca in dimineata de Paste, cei care au rude decedate trebuie sa mearga la cimitir cu o lumanare aprinsa de la noaptea de Inviere. Albert, fiul Romanitei si al lui Adrian Iovan nu a uitat nici in aceasta zi sfanta de tatal lui, decedat in luna ianuarie a anului trecut, dupa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.