OANA ZAVORANU, declaratii uimitoare despre situatia ei financiara! "De doua luni jumate stau cu sotul meu la un hotel..."

Sursa: Cancan
Marti, 27 Septembrie 2016, ora 06:11
40 citiri
Aceasta a facut in direct o serie de declaratii uimitoare. Aceasta a afirmat ca nu pleaca din casa fara sa aiba pe ea haine si accesorii de lux, de minimum 100.000 de euro! Mai mult decat atat, bruneta s-a apucat de investitii financiare. "Am bagat 200.000 de euro in casa, dar nu am facut risipa! Doar am investit in materiale de calitate. Acum construiesc si un bloc in zona Unirii. Inca nu construiesc cartiere, dar asa incepi. Daca faci un bloc, il vinzi, apoi investesti cu cap, poti scoate ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.