Patrulater amoros de zile mari! Poveste de colectie! O cunoscuta afacerista si-a parasit si sotul, si amantul multimilionar pentru... un avocat faimos!

Sursa: Cancan
Luni, 16 Ianuarie 2017, ora 05:52
279 citiri
Atunci cand a cunoscut-o pe cea care avea sa-i devina sotie, Bogdan nici nu isi imagina ce intorsatura urata avea sa se petreaca la doar 6 luni dupa nunta. Fosta patroana a Mora Champagne Bar, l-a cucerit iremediabil pe barbatul caruia avea sa-i daruiasca si un fiu, nascut la 28 octombrie 2013 si cu care s-a casatorit anul trecut, in data de 10 iunie. O relatie frumoasa, un fiu care abia incepea sa descopere lumea, o sotie care parea sa il adore, Bogdan credea ca are tot ce isi doreste. Amandoi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.