Pentru a pedepsi Austria, Guvernul Turciei a sistat un proiect arheologic de o importanta colosala. ''Este un soc incredibi''

Miercuri, 14 Septembrie 2016, ora 05:39
26 citiri
Un proiect arheologic major in care sunt implicati peste 200 de cercetatori a fost sistat, fiind victima unor controverse politice.
Institutul Arheologic Austriac din Viena (AAI) a fost instiintat saptamana trecuta de catre Ministerul de Cultura si Turism turcesc ca proiectul orasului antic din Ephesus de langa Selcuk, Turcia, va trebui oprit imediat.
,,Este un soc incredibil,'' a declarat Sabine Landstatter, directorul AAI si liderul excavarilor. Un alt proiect mai mic de escavare al AAI din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.