Pepe e direct implicat! Cine i-a luat locul Oanei Zavoranu la "Burlacita"! Motivul pentru care bruneta a renuntat la contract!

Sursa: Cancan
Marti, 19 Mai 2015, ora 05:40
145 citiri
CANCAN.ro a anuntat, in exclusivitate, in urma cu o saptamana, ca Zavo va fi noua "Burlacita". Nici nu a apucat sa se usuce bine cerneala pe contract, ca intelegerea s-a si dus pe Apa Sambetei. Noi am aflat motivele rupturii, in detaliu.
Isi doreste cu ardoare sa revina pe micul ecran si sa aiba proiecte de anvergura, insa Oana Zavoranu e imposibil de cumparat cu una, cu doua. Negocierile ei cu trustul Intact pareau destul de avansate si vizau proiecte la care vedeta viseaza de ani buni, numai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Citeste mai multe despre: zavo burlcita zavo antena 1 tonciu burlacita zavo pepe burlacita zavo burlcita onorariu